Hoztutako eta izoztutako elikagaien banaketan hotz-kateari eustea ezinbestekoa da.
"ELIKAGAIEN SEGURTASUNAK LOTURA GUZTIEN FUNTZIONAMENDU ZUZENA BEHAR DU, EKOIZLEAK, LOGISTIKA OPERADORE ETA BANATZAILEEN BIDEZ, SALMENTA-PUNTURARA IRITSI ARTE"
FINKATZEA | Fabrikatzaileok zama beharretara hobekien egokitzen diren amarralekuak ekoizteko gaitasuna dugu, beti ere indarrean dagoen araudia eta legedia betez. Segurtasuna, iraunkortasuna eta berrikuntza lehenesten ditugu.
ERGONOMIA | Forankra-k patentatua, Ergobar blokeo-barra berriak erreferente berria sortu du sektorean, erosotasuna, segurtasuna eta erabiltzeko erraztasunagatik. Ingurumenarekin arduratsua den produktua, salgaien eguneroko karga eta deskargan laguntzeko diseinatua.
BABESTU | Bat-bateko tenperatura aldaketekiko sentikorrak diren edariak ezin hobeto babestu behar dira edozein eguraldi txarraren aurka. Oso garrantzitsua da babes ona bermatzea, garraiatutako likidoaren propietateak ez galtzeko.
KONPARTMENTATU | Neurrira diseinatuta, karga-bereizleak hoztutako ibilgailu baten barruan hoztu beharreko espazioa mugatzen du. Ibilgailuen erregai/energia-kontsumoa murriztea lortzen du, CO2 isuriak nabarmen murriztuz eta hozte-motorren bizitza erabilgarria luzatuz. Hozte-ekipoen mantentze- eta konponketa-kostuak murrizten ditu.
Hotz-katea elikaduraren sektorea oinarritzen den zutabeetako bat da, eta, horregatik, fase guztietan dago, ekoizpenetik kontsumora arte. Hotz-katearen kudeaketa zuzenak elikagaien iraupena areagotzen du, hala nola nekazaritzako produktu freskoak eta baita prozesatutako elikagaiak, eta horrela haien errentagarritasuna areagotzen da.
Forankra-n irtenbide optimoak ditugu, garraioan hotz-katea bermatuta egon dadin, eta egonkortasuna ere egiaztatu ahal izateko.